marți, 24 mai 2011

Prajitura cu bezea


INGREDIENTE:
                   - 6 oua
                   - 500 g zahar
                   - 300g faina alba
                   - 200 g unt
                   - cateva linguri de gem(dupa preferinta)
                   - ciocolata rasa

 Se pregateste asa:
        Se freaca 250 g zahar cu margarina. Se pun 2 oua intregi si 4 galbenusuri si se omogenizeaza.Se adauga faina si se amesteca.Compozitia astfel obtinuta se da la cuptor 35 min. Cand e aproape gata se bat albusurile spuma cu un praf de sare si 250 g zahar .
      Blatul se unge cu un strat subtire de gem peste care se pune slbusul spuma si se mai da la cuptor cateva minute pana se rumeneste albusul .Se orneaza cu ciocolata rasa din plin...


       Este o prajitura pufoasa si foarte gustoasa....


Pofta buna!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu